Vensterbanken

Bijpassende vensterbanken van composiet of graniet kopen?

Vensterbanken

Bijpassende vensterbanken van composiet of graniet kopen?

Wanneer u kiest voor een fraai keukenblad of een blad in de badkamer, dan wilt u natuurlijk dat alles af is. Het is dan natuurlijk mooi als de vensterbanken ook van bijpassend composiet of graniet zijn. Bij Natuursteenstunter.nl kunt u daarom ook voor losse vensterbanken terecht indien u bij ons uw werkblad afneemt.

Graniet of composiet vensterbanken

De vensterbanken kunnen  geleverd worden in graniet en composiet in vrijwel alle afmetingen. Ook wanneer u nog niet zeker weet of uw budget het toelaat kunt u ons altijd vrijblijvend een prijsopgaaf laten maken. U kunt dan bij de definitieve bestelling alsnog kijken of u de vensterbanken er wel of niet bij wilt hebben.

Eigenschappen en prijzen van granieten vensterbanken

Graniet wordt al eeuwenlang gebruikt als vensterbanken vanwege de bijzondere eigenschappen die het bezit. Graniet is een stollingsgesteente dat uit lava is ontstaan gedurende vele honderden miljoenen jaren. Het gesteente wordt gewonnen in steengroeven die u overal ter wereld kunt vinden. Hierdoor verschilt het graniet per locatie van kleur en structuur. Graniet is in alle gevallen een extreem harde steensoort die bewerkt kan worden op verschillende manieren.Graniet geeft een schitterend luxe effect in de keuken, badkamer of bij vensterbanken. Het materiaal is erg duurzaam zodat u vele jaren kunt genieten van uw vensterbanken.

Eigenschappen en prijzen van composieten vensterbanken

Composiet wordt in verschillende stappen gepolijst. Hierdoor bereikt het een fraaie homogene laag met een egale kleur. Het intrekken van vloeistoffen, vetten of vocht wordt hierdoor vrijwel onmogelijk. Composiet is  hierdoor een zeer duurzaam materiaal dat krasvast en zeer onderhoudsvrij is. Na installatie van het blad hoeft u dus niets meer aan het blad te doen, in tegenstelling tot natuurstenen bladen of bladen van hout. Wanneer u dus weinig werk wilt hebben dan is het zeker aan te raden om een blad van composiet te overwegen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het maken van een geschikte keuze.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken