Prijzen Terrazzo

Prijzen Terrazzo aanrechtblad

De productie van Terrazzo is een traditioneel vakmanschap en uw aanrechtblad wordt dan ook volledig met de hand vervaardigd. Hoewel elk aanrechtblad een maatproduct is wordt bij Terrazzo het materiaal zelf ook naar uw eigen wens samengesteld. Terrazzo wordt standaard in 45 mm dik massief materiaal geproduceerd. De prijzen voor Terrazzo zijn tussen de € 250,- tot € 300,- per strekkende meter, afhankelijk van de gekozen samenstelling van de steentjes.

Prijzen Terrazzo aanrechtblad: uitsparingen

Type sparing: Prijs:
Hoekuitsparing: € 29
Hoek schuin zagen: € 29
Kookplaatsparing standaard: € 69
Kookplaatsparing groot: € 99
Kraangat: € 29
Vlakinbouwsparing: € 149
OnderbouwSpoelbaksparing: € 199

Prijzen extra Randafwerkingen Terrazzo

De voorzijde is standaard afgewerkt en gepolijst. Wilt u dat bijvoorbeeld de zijkant of achterkant wordt afgewerkt? Dat kan natuurlijk. De prijs is € 49,- per meter (inclusief verstek of waterkering).

Plinten en/of achterwanden

Wanneer u plinten boven uw blad wilt dan hebben wij twee prijsklassen:

  • Plinten van 4 t/m 6 cm hoog : € 49 per strekkende meter.
  • Plinten van 7 t/m 10 cm hoog: € 59 per strekkende meter.

Wij bieden achterwanden aan vanaf € 199 per vierkante meter. In het geval van achterwanden dan zijn er vaak een hele hoop factoren waar wij rekening mee moeten houden, vandaar dat het niet eenduidig is te zeggen welke prijs dit gaat hebben.

Rekenvoorbeeld

Indien uw blad dieper moet zijn dan 62 centimeter dan rekenen wij 15% per 10 centimeter dat uw blad dieper moet zijn. Stel dat u een blad van 2 meter lang wilt op 70 centimeter diep. De prijs wordt dan 2.00 x € 250 = € 500,- x 1.15 = € 587,50. Mocht het onduidelijk zijn hoe wij dit berekenen dan kunt u altijd even contact opnemen.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken