Sardegna

Filters

Showing all 7 results

Sort By
 • Inzetbakje-Sardegna-RVS
  Inzetbakje-Sardegna-RVS-overzicht-2
  Voorbeeld

  Inzetbakje Sardegna RVS

  Het Inzetbakje Sardegna RVS behoort tot de moderne en luxe serie Sardegna inzetbakjes. Door hun vorm zijn deze inzetbakjes praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, hebben een waterdoorlatende bodem en zijn bestand tegen temperaturen van meer dan 100 graden Celsius. De inzetbakjes in deze serie zijn daarnaast krasvast en kunnen tegen een stootje, handig dus!
   90,00
 • Inzetbakje-Sardegna-Black
  Inzetbakje-Sardegna-afmetingen
  Voorbeeld

  Inzetbakje Sardegna Black

  Het Inzetbakje Sardegna Black behoort tot de moderne en luxe serie Sardegna inzetbakjes. Door hun vorm zijn deze inzetbakjes praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, hebben een waterdoorlatende bodem en zijn bestand tegen temperaturen van meer dan 100 graden Celsius. De inzetbakjes in deze serie zijn daarnaast krasvast en kunnen tegen een stootje, handig dus!
   115,00
 • Inzetbakje-Sardegna-Black
  Inzetbakje-Sardegna-afmetingen
  Voorbeeld

  Inzetbakje Sardegna Black – voor 40/50 x 37 cm

  Het Inzetbakje Sardegna Black behoort tot de moderne en luxe serie Sardegna inzetbakjes. Door hun vorm zijn deze inzetbakjes praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, hebben een waterdoorlatende bodem en zijn bestand tegen temperaturen van meer dan 100 graden Celsius. De inzetbakjes in deze serie zijn daarnaast krasvast en kunnen tegen een stootje, handig dus! Let op! Inzetbakje Sardegna Black - voor 40/50 x 37 cm is alleen geschikt voor minder diepe spoelbakken. Heb je een spoelbak van 40 centimeter diep? Bekijk dan Inzetbakje Sardegna Black!
   115,00
 • Inzetbakje-Sardegna-Copper
  Inzetbakje-Sardegna-afmetingen
  Voorbeeld

  Inzetbakje Sardegna Copper

  Het Inzetbakje Sardegna Copper behoort tot de moderne en luxe serie Sardegna inzetbakjes. Door hun vorm zijn deze inzetbakjes praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, hebben een waterdoorlatende bodem en zijn bestand tegen temperaturen van meer dan 100 graden Celsius. De inzetbakjes in deze serie zijn daarnaast krasvast en kunnen tegen een stootje, handig dus!
   125,00
 • Inzetbakje-Sardegna-Gold
  Inzetbakje-Sardegna-afmetingen
  Voorbeeld

  Inzetbakje Sardegna Gold

  Het Inzetbakje Sardegna Gold behoort tot de moderne en luxe serie Sardegna inzetbakjes. Door hun vorm zijn deze inzetbakjes praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, hebben een waterdoorlatende bodem en zijn bestand tegen temperaturen van meer dan 100 graden Celsius. De inzetbakjes in deze serie zijn daarnaast krasvast en kunnen tegen een stootje, handig dus!
   125,00
 • Inzetbakje-Sardegna-Gun-Metal
  Inzetbakje-Sardegna-afmetingen
  Voorbeeld

  Inzetbakje Sardegna Gun Metal

  Het Inzetbakje Sardegna Gun Metal behoort tot de moderne en luxe serie Sardegna inzetbakjes. Door hun vorm zijn deze inzetbakjes praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, hebben een waterdoorlatende bodem en zijn bestand tegen temperaturen van meer dan 100 graden Celsius. De inzetbakjes in deze serie zijn daarnaast krasvast en kunnen tegen een stootje, handig dus!
   125,00
 • Inzetbakje-Sardegna-RVS
  Inzetbakje-Sardegna-RVS-overzicht
  Voorbeeld

  Inzetbakje Sardegna RVS – voor 40/50 x 37 cm

  Het Inzetbakje Sardegna RVS behoort tot de moderne en luxe serie Sardegna inzetbakjes. Door hun vorm zijn deze inzetbakjes praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, hebben een waterdoorlatende bodem en zijn bestand tegen temperaturen van meer dan 100 graden Celsius. De inzetbakjes in deze serie zijn daarnaast krasvast en kunnen tegen een stootje, handig dus! Let op! Inzetbakje Sardegna RVS - voor 40/50 x 37 cm is alleen geschikt voor minder diepe spoelbakken. Heb je een spoelbak van 40 centimeter diep? Bekijk dan Inzetbakje Sardegna RVS!
   130,00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken