Soorten composiet

 • Ionia Stone White Sand
  Ionia Stone White Sand
  Voorbeeld

  Ionia Stone White Sand

  De Ionia stone White Sand is een lichte composietsoort met een zandkleur, wat naar crème neigt. De White Sand heeft een zachte uitstraling waardoor hij perfect combineerbaar is met een lichte, neutrale keuken. De White Sand is verkrijgbaar in een gepolijste en leather afwerking.
   265,00 380,00
 • Quarella Nettuno
  Quarella Nettuno
  Voorbeeld

  Quarella Nettuno

  De Quarella Nettuno is een mooie lichtgrijze composietsoort. Deze composietsoort is goed te combineren met andere lichte kleuren of zelfs donkere kleuren uit uw huis. De Nettuno heeft een rustige uitstraling en past daardoor goed bij diverse woonstijlen.
   275,00 340,00
 • Palladio_Moro
  Voorbeeld

  Terrazzo composiet Palladio Moro

  ,
  De Palladio Moro is een samensmelting van twee uitersten. Witte steentjes geven deze terrazzosoort een eigentijd uiterlijk terwijl de zwarte basiskleur de herkomst benadrukt.
   370,00 475,00
 • Voorbeeld

  Ionia Stone Grey Sand

  De Ionia Stone Grey Sand heeft een grijze kleur met fijne donkere spikkels. Deze composietsoort heeft een rustige uitstraling, waardoor deze goed te combineren is met diverse woonstijlen. De Ionia Stone Grey Sand is verkrijgbaar in een gepolijste en leather afwerking.
   285,00
 • Composiet Fusion Black
  Composiet Fusion Black
  Voorbeeld

  Ionia Stone Fusion Black

  De Ionia Stone Fusion Black is onderdeel van de Fusion serie. De Fusion serie is verkrijgbaar in nog drie andere kleuren: Grey, Taupe en White. De Fusion serie heeft een marmer/ natuursteen look. De Fusion Black is een zwarte composietsoort, zoals zijn naam al doet vermoeden. Door zijn donkere patronen, lijkt deze composietsoort op natuursteen. De Fusion Black lijkt hierdoor meer op echt natuursteen en heeft een natuurlijke uitstraling. Door zijn donkere kleur is deze composietsoort goed te combineren met zowel lichte tinten, als hout tinten. De Fusion Black is verkrijgbaar in een gepolijste of leather afwerking.
   410,00 515,00
 • Composiet City White
  Composiet City White
  Voorbeeld

  Ionia Stone City White

  De Ionia Stone City White is een composietsoort uit de city-collectie. Alle composietsoorten in deze collectie hebben wat weg van een mix tussen beton en natuursteen en zijn geïnspireerd op het leven in de Italiaanse steden. De City White heeft een witte basiskleur en wordt gesierd door donkere veren die het steen een natuurlijk uiterlijk geven en een mooi contrast vormen.
   355,00 460,00
 • Voorbeeld

  Terrazzo composiet Black Royal

  ,
  De Black Royal doet het meest denken aan een donker granietsoort. De afwisseling van grote en klein stenen in deze terrazzosoort geven het een natuurlijke uitstraling.
   370,00 475,00
 • Voorbeeld

  Ionia Stone Grey Sky

  De Ionia Stone Grey Sky heeft een egale lichtgrijze kleur. Door zijn lichte kleur en rustige uitstraling is deze composietsoort goed te combineren met verschillende materialen en kleurtinten. De Ionia Stone Grey Sky past goed bij een moderne of industriële woonstijl. De Ionia Stone Grey Sky is verkrijgbaar in een leather en een gepolijste afwerking.
   280,00 315,00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken