Terrazzo composiet

Terrazzo composiet
10/08/2022 Thierry
Nieuw in ons assortiment: Terrazzo Composiet
Wel de lusten, niet de lasten. Dat maakt Terrazzo Composiet. Deze onderhoudsvriendelijkere vorm van het prachtige Italiaanse vakwerk maakt dit materiaal erg geschikt voor in iedere keuken. Door nieuwe technologieën is het nu mogelijk om terrazzo geheel na te bootsen als composietsoort. Hierdoor ontstaat een sterk product dat tegen een stootje kan.
Terrazzo is een lastig product. Het staat mooi in een traditionele keuken, maar het kan eigenlijk helemaal niet zo goed tegelijk alledaags gebruik. Zo is het niet bestand tegen schoonmaakmiddelen en vlekt het materiaal snel als er bijvoorbeeld zeep of citroensap op terecht komt. Ook staat terrazzo erom bekend dat het kan kromtrekken of haarscheuren kan vertonen.
Veel mensen kiezen desalniettemin voor terrazzo en dat gaat niet altijd goed.
Traditioneel en kwalitatief hoogwaardig
Om de schoonheid van dit vakwerk toch in huis te halen is er nu een nieuw product beschikbaar. Terrazzo Composiet combineert de uitstraling van traditioneel terrazzo met het gemak van composiet. Het kan tegen een stootje, krast minder snel en je kunt het makkelijker schoonmaken. Zo kun je genieten van de traditionele uitstraling zonder in te leveren op kwaliteit.
Ontdek ons assortiment
Terrazzo Composiet is beschikbaar in 23 verschillende kleuren die variëren van stralend wit tot chique zwart. Het geheel wordt steeds prachtig afgewerkt door een verscheidenheid aan kleine steentjes die mooi aansluiten bij de basiskleur of daar juist mee contrasteren. Neem een kijkje in ons assortiment Terrazzo Composiet en laat je inspireren.
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken