We gaan weer aan de slag!

We gaan weer aan de slag!
22/08/2020 Niels
composiet eternal classic calacatta

Augustus zit er alweer bijna op. Dat betekent dat het ‘normale’ leven weer langzaam gaat beginnen. En we hopen dat u ondanks alles toch een fijne zomer heeft gehad. Of u nou op vakantie was in het prachtige Italië, u heeft genoten van al het moois dat Nederland te bieden heeft of gewoon lekker thuis bent gebleven. We herkennen allemaal de drang om de vakantie na thuiskomst toch nog eventjes door te zetten. U heeft tijdens uw vakantie immers veel moois gezien en leuke dingen gedaan. Van traditiegetrouw een baguette halen in de ochtend, een cappuccino drinken op een mooi piazza tot dat prachtige vakantiehuis waar u heeft verbleven. Dat willen we hier in Nederland toch ook gewoon?

Keukenbladen voor élke prijsklasse

Heeft u op vakantie uw droomkeuken gezien? Dan heeft u daar uiteraard een stel mooie foto’s van gemaakt! Want, zeg nou zelf, zo’n keuken wilt u thuis toch ook? Kom met de foto’s bij ons langs of stuur ze in een mail naar ons op. Dan gaan wij voor u aan de slag. We gaan het werkblad matchen, zodat u voortaan elke dag kunt genieten van die éne droomkeuken. Gewoon in uw eigen huis. En we hebben steensoorten in elke prijsklasse. Als u het simpel, niet te duur en toch mooi strak wilt houden kiest u voor het keramiek Urban White of keramiek Urban Crete. Heeft u liever een robuuste uitstraling in uw nieuwe keuken? Kies dan voor het graniet Nero Assoluto.

Natuurlijke schoonheid

Wilt u meer? Dat kan natuurlijk ook! Graniet Titanium geeft uw keuken een prachtige natuurlijke uitstraling. Net zoals in dat vakantiehuis in Spanje! Met Dekton Natura 18 haalt u een prachtig materiaal in huis. Onverwoestbaar en toch met de schoonheid van de natuur. Wilt u een natuurlijke uitstraling zonder onderhoud te hoeven doen? Kies dan voor het composiet Planet Neptune of composiet Eternal Calacatta Classic. Hiermee haalt u een prachtige steensoort in huis die bijna geen onderhoud nodig heeft. En dat is fijn nu het gewone leven weer begint.

Wij zijn benieuwd naar uw droomkeuken!

Stuur ons dus gerust uw vakantiefoto’s van die éne prachtige keuken toe! Dan gaan wij op zoek naar een materiaal dat matcht bij de foto en voldoet aan al uw wensen. Komt u onze steensoorten liever in het echt bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom, dan laten wij u alles zien!

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken