Natuursteenstunter levert werkbladen zowel binnen als buiten Europa

Natuursteenstunter levert werkbladen zowel binnen als buiten Europa
31/08/2020 Thierry

Wist u dat Natuursteenstunter.nl haar werkbladen niet alleen binnen de Benelux levert? Wij leveren meermaals per maand onze werkbladen buiten de Benelux en zelfs buiten Europa!

U kent vast de tv programma’s als; ‘Ik vertrek’ en ‘Herman gaat ver’ wel. Wij krijgen wekelijks aanvragen om binnen en buiten europa te leveren en werken hier altijd graag aan mee. Door onze heldere en snelle aanpak kunnen we vaak binnen 3 weken  de bestelde werkbladen bij de transporteur afleveren waarna het over de hele wereld verscheept kan worden. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de werkbladen in kratten te verpakken voor luchtvervoer.

Waarom kiezen voor Natuursteenstunter.nl?

Bij Natuursteenstunter hechten wij veel waarde aan kwaliteit en maatvastheid. Als wij werkbladen leveren wordt de maatvoering tenminste 3 keer gecontroleerd voordat het op eind bestemming is. (Tijdens productie, tijdens inpakken en tijdens uitpakken in ons warehouse.) Dit werkt nauwkeurig en dit voorkomt dat u werkbladen op bestemming krijgt die niet volgens maatvoering zijn. Of we nu leveren bij onze buren of op de Bahama’s; de natuursteen kwaliteit moet altijd op het hoogste niveau zijn. Ondermeer onze Italiaanse fabrikant zorgt hiervoor. Met passie en trots worden hier de mooiste werkbladen voor u vervaardigt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook op afstand uitstekend helpen met het voor u juiste werkblad. Natuursteenstunter werkt altijd met transparantie prijzen en overzichtelijke offertes. Na akkoord op onze offerte krijgt u altijd een productie tekening ter controle en een stipte levertijd. Een of meerdere werkbladen bestellen was nog nooit zo makkelijk en veilig!§

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? U kan ons mailen, bellen of middels onze chat een bericht achterlaten.

 

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken