Wijzigingen in onze prijzen voor bezorging en montage

Wijzigingen in onze prijzen voor bezorging en montage
04/01/2024 Raymond

Om u ook in 2024 vakkundige montage aan te kunnen bieden wijzigen wij onze prijzen voor bezorging en montage per 1 januari 2024. Door de stijgende kosten voor arbeid en montage zijn wij helaas genoodzaakt om deze door te berekenen in onze prijzen. De prijzen voor onze materialen blijven vooralsnog gelijk aan de prijzen in 2023. 

We hechten veel waarde aan vakkundige montage. Dat begint al bij het verpakken van uw werkblad in onze Italiaanse fabriek. Daar voorzien we het werkblad van een beschermende laag folie en de nodige stootkussens. Zo komt uw blad in perfecte staat bij u thuis aan. Vakkundige monteurs gaan aan de slag met de installatie. Zij zijn specialist in hun vak en daarom bent u altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat. Vakmensen zijn schaars in de huidige markt en Natuursteenstunter is trots op de specialisten die voor ons werkzaam zijn.

Heeft u al een offerte ontvangen?

Als u voor 31 december 2023 al een offerte van ons heeft ontvangen, gelden de prijzen die daarop staan aangegeven. U betaalt dus niet extra voor bezorging en/of montage van uw werkblad.

Bezorgen en/of monteren van uw werkblad

Als u kiest voor een werkblad bij Natuursteenstunter heeft u altijd twee mogelijkheden. We kunnen het werkblad bezorgen of we kunnen het werkblad bezorgen en monteren.

Bezorgen
Als u ervoor kiest om het werkblad alleen te laten bezorgen brengen wij het werkblad tot uw deur. Vanaf dat moment dragen wij de zorg ervoor aan u over. Het werkblad is op dat moment nog verpakt.

Bezorgen en monteren
Kiest u ervoor om het werkblad ook te laten monteren? Dan zorgen wij voor de volledige installatie ervan. We plaatsen het blad op uw keuken, stellen deze waterpas en kitten alles netjes af. We kunnen ook de spoelbak en kookplaat in het werkblad plaatsen maar sluiten deze niet aan. We gaan pas weg als u tevreden bent! Meerwerk is altijd bespreekbaar maar is niet standaard inbegrepen bij de prijs voor montage.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken