Waarom natuursteen in uw winkelinrichting?

Waarom natuursteen in uw winkelinrichting?
15/06/2020 Thierry
ionia-pietre-project winkelinrichting

Wilt u uw project af maken met Natuursteen? Wij helpen u graag met uw winkelinrichting. Door ons brede assortiment natuursteen is er altijd een materiaal of kleur naar wens te vinden voor uw winkelinrichting. 

Waarom natuursteen toepassen bij uw winkelinrichting.

Ondertussen hebben veel mensen het online shoppen ontdekt. Een juiste winkelinrichting is vandaag de dag dus belangrijker dan ooit. Mensen die de winkel bezoeken doen dit voor persoonlijk contact en beleving.  Natuursteen verwerkt in de winkelinrichting geeft een onuitwisbare eerste indruk.

Winkelinrichting en nog veel meer.

Doordat wij trends op de voet volgen en hier slim op inspelen kunnen wij altijd meegaan met datgeen wat u voor ogen heeft. Tegenwoordig zijn er veel materialen beschikbaar voor uw winkelinrichting maar wij doen nog veel meer dan dat! Zo leveren wij balie bladen, maar ook leveren wij geregeld complete inrichtingen van natuursteen voor restaurant of hotels. Doordat wij een nauw samenwerkingsverband hebben met de fabriek in Italië kunnen wij u altijd voorzien van een scherpe prijs met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij denken met u mee.

Juist doordat wij samenwerken met een zeer efficiënte vooruitstrevende fabriek kunnen wij het gehele bestelproces precies monitoren en waar nodig bijsturen. De fabriek levert topkwaliteit bladen en wij zorgen vervolgens voor een vlekkeloze communicatie en stipte levertijden. Indien gewenst kunnen wij ook de gehele montage voor u uit handen nemen. Dit doen wij altijd met eigen ervaren monteurs.

Waarom bij Natuursteenstunter.nl?

We snappen de vraag; waarom Natuursteenstunter? Juist doordat we niet zelf produceren hebben we de tijd om goed na te denken hoe leveringen efficiënter kunnen, hoe we kwaliteit tot het hoogst haalbare kunnen brengen en vooral hoe wij u kunnen ontzorgen. In het zakelijke segment is Natuursteenstunter sterk vertegenwoordigd. Van luxe showroom tot aan Yachten en hotels, wij denken graag met u mee.

Door deze slimme werkwijze bent u ook nog verzekerd van de scherpste prijs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een mail of bel ons op. Wij maken graag kennis met u en spreken graag uw wensen door.

 

 

 

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken